Passie voor eten en drinken
Over Van Diepen Culinair
Van Diepen Culinair is het bedrijf van Marijn van Diepen en Nicole Zwetsloot.
Met ruim 15 jaar horecaervaring bij diverse horecabedrijven in het midden en hoog segment heeft Marijn een brede visie van koken ontwikkeld. Daarnaast heeft Marijn in 2018 zijn bachelor behaald tot docent consumptieve beroepen afgerond. Tijdens deze opleiding heeft Marijn veel kennis opgedaan over het overdagen van informatie en diverse productieprocessen zoals bier en wijn. Marijn is momenteel werkzaam als docent Voeding bij Helicon opleidingen Eindhoven.
Nicole heeft haar bachelor in Hotel- en Eventmanagement en bij enkele horecabedrijven gewerkt. Met haar passie voor wijn zorgt ze samen met Marijn voor de juiste wijn-spijscombinatie. Tevens zorgt ze met tafelaankleding voor de juiste sfeer en beleving. Momenteel is Nicole tevens werkzaam bij Brainport Development.
Met deze kennis is het combineren van eten en drinken een uitdaging die wij graag bij iedere gelegenheid aan gaan, en brengen wij de restaurantbeleving bij je thuis of op locatie.
Contact
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.