Passie voor eten en drinken

Over van Diepen Culinair

Van Diepen Culinair is het bedrijf van Marijn van Diepen geboren te Someren. Momenteel werkzaam als docent Voeding bij Helicon opleidingen Eindhoven. Daarnaast verzorgt Marijn graag het eten bij jou thuis tijdens een diner, feestavond of workshop.

Komt jouw horecazaak net een handje te kort in de keuken? Geen probleem, je kunt Marijn hiervoor inzetten als chefkok.

Met de passie voor eten en drinken, horeca en onderwijs kookt Marijn graag voor en met jullie.

Met ruim 15 jaar horecaervaring bij diverse horecabedrijven in het midden en hoog segment heeft Marijn een brede visie van koken ontwikkeld. Daarnaast heeft Marijn in 2018 een opleiding tot docent consumptieve beroepen afgerond. Tijdens deze opleiding heeft Marijn veel kennis opgedaan over het overdagen van informatie en diverse productieprocessen zoals bier en wijn. Met deze kennis is het combineren van eten en drinken een uitdaging die hij graag bij iedere gelegenheid aan gaat.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.