Selecteer een pagina

Homecooking

WorkshopsAdvies

Homecooking

Wil je een keer iets anders met gasten bij jouw thuis? Geen probleem! Je hoeft de deur niet uit en kunt lekker relaxen tijdens het diner. 

Marijn en Nicole komen op locatie en verzorgen het diner of de feestavond tot in de culinaire puntjes met opvallende smaakcombinaties en culinaire creaties vanuit jouw keuken.

Wij werken uitsluitend met verse, en waar mogelijk regionale, producten die zorgvuldig verwerkt worden. Om dit alles goed tot zijn recht te laten komen wordt op locatie de laatste hand gelegd aan de bereiding, nét voordat het geserveerd wordt.

 

Diner

Wat kun je verwachten?

Voor een diner bespreken wij graag samen met jou de mogelijkheden, waarbij rekening gehouden kan worden met allergieën, dieetwensen of andere uitzonderingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden; van een diner van 3 tot 8 gangen, tot een amusediner met bijvoorbeeld 8 kleine gangen.

De diners worden verzorgd tot 20-25 gasten*.  Maak het compleet met tafelaankleding, aperitief, bijpassende bieren en/of wijnen voor de totale beleving.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op.

*Afhankelijk van de invulling en locatie.

Feestavond

Ben je jarig? Vieren jullie je bruiloft thuis of op een locatie?Organiseer je een tuinfeest of bedrijfsfeest? Dan pakken wij culinair voor jullie uit.

Van een hapjesarrangement tot een luxe BBQ. Voor ieder feest brengen wij een verrassende culinaire invulling.

Live cooking: om dit alles goed tot zijn recht te laten komen, wordt op locatie de laatste hand gelegd aan de bereiding, nét voordat het geserveerd wordt.

De feestavonden worden verzorgd tot maximaal 100 personen*. Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem voor meer informatie en prijzen contact op.

*Afhankelijk van de invulling en locatie. 

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.