Home Cooking

WorkshopsAdvies

Home Cooking

 Wil je een keer iets anders met genodigde gasten bij jouw thuis? Geen probleem! Je hoeft de deur niet uit en kunt lekker relaxen tijdens het diner. 

Marijn komt op locatie. Hij verzorgt het diner of de feestavond tot in de culinaire puntjes met opvallende smaakcombinaties en culinaire creaties vanuit uw keuken.

Marijn werkt uitsluitend met verse, en waar mogelijk regionale, producten die zorgvuldig verwerkt worden. Om dit alles goed tot zijn recht te laten komen wordt op locatie de laatste hand gelegd aan de bereiding, nét voordat het geserveerd wordt.

 

Diner

Wat kunt u verwachten?

Voor een diner bespreekt Marijn graag samen de mogelijkheden waarbij rekening gehouden kan worden met allergieën, dieetwensen of andere uitzonderingen.

Er zijn verschillende mogelijkheden: van een diner van 3, 4 of 5 gangen, tot een amusediner met bijvoorbeeld 8 kleine gangen.

De diners worden verzorgd tot 20-25 gasten*. Bijpassend kunt u eventueel kiezen voor een wijn-of bierspijs combinatie.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen contact op.

*Afhankelijk van de invulling en locatie.

Feestavond

Ben je jarig? Vieren jullie je bruiloft thuis of op een locatie?Organiseer je een tuinfeest of bedrijfsfeest? Dan pakt Marijn culinair voor jullie uit.

Van een hapjesarrangement tot een luxe BBQ. Voor ieder feest brengt Marijn een verrassende culinaire invulling.

Om dit alles goed tot zijn recht te laten komen, wordt op locatie de laatste hand gelegd aan de bereiding, nét voordat het geserveerd wordt.

De feestavonden worden verzorgd tot maximaal 100 personen*. Heb je interesse en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem voor meer informatie en prijzen contact op.

*Afhankelijk van de invulling en locatie. 

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.